• Jocurilecate putin din fiecare: de cunoastere/socializare, tematice (propuse de sarbatorit sau in ton cu personajul/decorul ales), sportive/de aptitudini, jocuri dansante, jocuri in familie ( in care adultii sunt incurajati sa participe alaturi de copiii lor ) , jocuri de imaginatie/improvizatie si atat-de-folositoarele jocuri de linistire, pentru atunci cand  suntem prea agitati;

  • Principiile - fara competitie pana la 6 ani : suntem cu totii castigatori, scopul este sa participam si sunt asteptati toti copiii sa duca la capat cerintele jocului;                                                                                                

  • Recuzita - intotdeauna plina de surprize, potrivita categoriei de varsta a copiilor prezenti , din care nu ne vor lipsi pictura pe fata si baloanele modelate. 

 

 

 

 

 

"Mami, cat mai este pana la ziua mea ?"

 

Asta intreaba copiii tot anul. Asa de importanta fiind ziua cu pricina, cum am putea noi s-o tratam altfel ?!

 

E firesc sa isi doreasca o zi de nastere cat mai vesela, in care sa se distreze alaturi de prietenii lor, si mai ales, care sa fie in ton cu pasiunile lor. O zi speciala fata de toate celelalte. Fie ca petrecerea va avea loc acasa, la gradi/scoala, in parc sau intr-un loc de joaca, noi suntem gata sa o coloram asa cum ii place copilului tau.

 

  SEMNATARI LA DISTRACTIE

 

Un animator bun va tine copiii impreuna si va pastra zambetul si interesul pe fetele lor , antrenandu-i cu jocuri si activitati cat mai diverse si evitand accidentele si neintelegerile. Toti animatorii nostri sunt pregatiti in acest sens, au experienta cu cei mici si sunt studenti sau licentiati in actorie sau psihologie. Desi foarte diferiti intre ei, fiecare cu stilul si talentele proprii (pentru ca iubim individualitatile), daca veti dori sa ne cunoasteti veti observa cateva puncte comune de la care nu ne abatem :

 

ANIMATORI

aTELIERE

fun

Show

servicii

  • Facebook - Black Circle

facebook.com/carnavalparty

0761 14 15 48

Bucuresti

La cerere, ne deplasam oriunde in tara.