top of page
Carnaval Party party face.png

Iubim să creăm amintiri

CARNAVAL PARTY s-a născut din dorința de a transforma visele clienților în realitate. De la începuturile noastre, ne-am angajat să creăm experiențe creative pentru clienții noștri (mici și mari) și oaspeții lor, indiferent de dimensiunea evenimentului.

Divertisment

Animator Petrecere / Coregraf / Savant / Magician

Nicio petrecere nu e completă fără un animator care sa întrețină atmosfera si care să capteze atenția copiilor, invitându-i sa descopere bucuria jocului.  Ajutați de costume detaliate si de gesturi actoricești, ei reprezintă personajele iubire de cei mici, iar ceea ii recomanda pe animatorii noștri este energia, originalitatea jocurilor si grija fată de copii. Echipa Carnaval Party aduce magia: alege oricând intre Animatori, Coregrafi, Savanți si Magicieni pregătiți de distracție.

Activitati Petrecere

Karaoke, Ateliere creative, Tir cu Arcul, Castigi in 60 de secunde​ & multe altele

Ca alternativa la joaca, ne putem tine mânuțele ocupate creând lucruri de care apoi sa fim mândri. Avem o baza largă de ateliere rapide, ingenioase si distractive care va recomandam sa fie în ton cu tema petrecerii. 

Accesorii 

Piñata, Jumbo Exploder, Masina Baloane de Sapun, Invitatii, Baloane cu Heliu

Cei mai talentati din echipa Carnal Party au creat spectacole interactive, responsabile de elementul WOW al petrecerii. Jumblo Explored, Mașina cu baloane de săpun, Piñata sunt doar câteva din accesoriile extra pe care le punem la dispoziție pentru petrecerile de copii. 

Completează formularul pentru a primi propunerile noastre.

Multumim pentru mesaj!

bottom of page