top of page
Animatori pentru copii. Eveniment de copii. Petrecere Carnaval Party.

De ce îi numim parteneri de joaca pe
 animatori?

Pentru că îi însoțesc pe copii în aventura lor de descoperire a propriilor abilități. Pentru că întâmpină nevoile copiilor cu empatie, și sunt pe deplin conștienți că niciun joc nu e doar un joc.

În 14 ani de realizat momente distractive pentru copii, am învățat împreună mixul perfect între divertisment și învățare.


Toate activitățile noastre sunt gândite pentru a îmbina distracția cu stimularea intelectuală. Selectăm parteneri de joacă cu înclinații native către interacțiunea cu copiii și cu disponibilitate de joacă la cote maxime.

Alege un partener de joacă îmbrăcat în civil sau costumat într-un personaj.

Deși foarte diferiți între ei, fiecare cu stilul și talentele proprii, respectă cu toții câteva puncte comune de la care nu se abat:

Jocurile

de cunoaștere/socializare, tematice (propuse de sărbătorit/-ă sau  în ton cu personajul/decorul ales), sportive/de aptitudini, jocuri dansante, jocuri în familie (în care adulții sunt încurajați să participe alături de copiii lor), jocuri de imaginație/improvizație și atât de folositoarele jocuri de liniștire, pentru momentele în care suntem prea agitați.

Principiile

fără competiție până la 6 ani: suntem cu toții câștigători, scopul este să participăm și sunt așteptați toți copiii până duc la capăt cerințele jocului.

Recuzita

întotdeauna plină de surprize, potrivită categoriei de vârstă a copiilor prezenți, dar nu ne vor lipsi pictura pe față și baloanele modelabile

HAI LA JOACĂ!

Completează formularul pentru a primi propunerile noastre. 

Mulțumim pentru mesaj! 

bottom of page