Parteneri de joacă Carnaval Party

De ce îi numim pe animatorii cu care lucrăm la Carnaval Party parteneri de joacă? Pentru că îi însoțesc pe copii în aventura lor de descoperire a propriilor  abilități. Pentru că întâmpină nevoile copiilor cu empatie, și sunt pe deplin conștienți că niciun joc nu e doar un joc.

În 12 ani de realizat momente distractive pentru copii, am învățat împreună mixul perfect între divertisment și învățare.

Animatorii Carnaval Party lucrează pornind de la un principiu simplu: joaca trebuie să aibă sens. 

La fiecare petrecere, ne străduim nu să facem timpul să treacă, ci să îl utilizăm cu istețime.


Toate activitățile noastre sunt gândite pentru a îmbina distracția cu stimularea intelectuală. Selectăm parteneri de joacă cu înclinații native către interacțiunea cu copiii și cu disponibilitate de joacă la cote maxime.

246640_348895578527202_1858693321_n.jpg
Un animator bun va ține copiii împreună și va păstra zâmbetul și interesul pe fețele lor, antrenându-i cu jocuri și activități cât mai diverse și evitând accidentele și neînțelegerile. Toți animatorii noștri sunt pregătiți în acest sens, au experiență cu cei mici, fiind studenți sau licențiați în actorie sau psihologie. Deși foarte diferiți între ei, fiecare cu stilul și talentele proprii (pentru că iubim individualitățile), respectă cu toții câteva puncte comune de la care nu se abat:

  • Jocurile - câte puțin din fiecare: de cunoaștere/socializare, tematice (propuse de sărbătorit/-ă sau în ton cu personajul/decorul ales), sportive/de aptitudini, jocuri dansante, jocuri în familie (în care adulții sunt încurajați să participe alături de copiii lor), jocuri de imaginație/improvizație și atât de folositoarele jocuri de liniștire, pentru momentele în care suntem prea agitați.

  • Principiile - fără competiție până la 6 ani: suntem cu toții câștigători, scopul este să participăm și sunt așteptați toți copiii până duc la capăt cerințele jocului.

  • Recuzita - întotdeauna plină de surprize, potrivită categoriei de vârstă a copiilor prezenți, dar nu ne vor lipsi pictura pe față și baloanele modelabile.